Ett snyggt och funktionellt badrum

Det finns inget hӓrligare ӓn ett rent och frӓscht badrum. Å andra sidan ӓr det få saker som kan stӧra så mycket som ett gammalt slitet badrum. Det ӓr svårt att hålla rent och gӧr den dagliga hygienen till ett problem. Dӓrfӧr ӓr det en del av hemmet man gӓrna satsar på.

Ibland kan det rӓcka med något så enkelt som renovering av duschen. Kanske i kombination med att man målar om vӓggarna och skåpen fӧr att ge det hela en ny look. Men med en ordentlig, ny dusch installerad kommer morgontoaletten att gå som en dans.

Vilken sorts dusch passar bӓst?

Samtidigt som det ӓr roligt att renovera duschen, brukar det alltid finnas vissa begrӓnsningar. Till att bӧrja med har de flesta en budget att hålla sig till, men den brukar man kunna klara av. Istӓllet kan utrymmet vara det som hindrar en från att gӧra exakt som man vill. Vinklar och vrår måste tas hӓnsyn till och det kan bli lite klurigt. Som tur ӓr finns det flera bra lӧsningar nu fӧr tiden, och man kan få hjӓlp i butiken också. Här kan du enkelt beställa duschar på nätet.

Fӧr en del passar en duschkabin bӓst medan andra vill ha duschen direkt på golvet. Har man plats kanske det kan vara aktuellt med en stӧrre duschhӧrna, dӓr man kan få plats med flera barn samtidigt. Det finns ett flertal variationer på temat dusch, så man kan ofta få till precis det man vill ha. Oavsett utrymme eller en begrӓnsad budget.

Varfӧr renovera duschen?

Fӧr att spara vatten rekommenderas det att man duschar istӓllet fӧr att bada, i alla fall så ofta som mӧjligt. Det ӓr också ett snabbare och mer hygieniskt sӓtt att tvӓtta sig, vilket ӓr en anledning till varfӧr de flesta fӧredrar just dusch. Många duschar minst en gång om dagen, och om man ӓr flera i familjen så sliter man en del på denna installation. Dӓrfӧr bӧr man se ӧver den regelbundet och se till att den fungerar vӓl. Med en bra dusch kommer det att flyta så mycket lӓttare och man upplever en kӓnsal av vӓlbehag. Inspireras av snygga duschhörn (länk till Badu).

Om man lӓgger ner lite extra mӧda och planering kan man bygga upp sitt eget lilla spa i badrummet. Med en frӓsch dusch, snygga handdukar och lite dekorationer kan ӓven ett litet badrum bli till en oas. Grӧna vӓxter trivs i detta fuktiga utrymmet och ger en avslappnad och trivsam atmosfӓr. Belysningen ӓr något annat som kan ge en speciell stӓmning, många tycker om att tӓnda ljus en mӧrk vintermorgon nӓr de hoppar i duschen.

Ӓr det svårt att renovera duschen?

193-4-renovera-duschenDet behӧver inte alls vara så komplicerat att renovera duschen, allt beror på vilken modell man vӓljer. Hos Badu.se kan du köpa snygga duschväggar som är lättmonterade. Det handlar inte om atomfysik, utan hellre en smula tålamod och rӓtt verktyg. Dӓrfӧr ska man inte tveka att renovera duschen sjӓlv, det kommer att gӧra en sådan stor skillnad fӧr hemmet. En del ber några kompisar komma ӧver en helg fӧr att hjӓlpa till, ju fler  hӓnder desto bӓttre.

Att hålla hemmet rent ӓr mycket viktigt, och likaså den personliga hygienen. En gammal, dålig dusch kan vara farlig, bakteria kan spridas fӧrutom att det inte ӓr inbjudande att duscha. Dӓrfӧr ӓr det så mycket bӓttre att renovera duschen och se till att denna del av hemmet fungerar som den ska. Eftersom det inte ӓr allt fӧr svårt, bara man fӧljer instruktionerna, så ӓr det något som de flesta kan klara av.

Nӓr man vӓl har fått sin nya dusch installerad, så gӓller det att ta hand om den. Alla material ӓr olika och man bӧr hålla rent på rӓtt sӓtt. Genom att gӧra detta kommer man att kunna glӓdjas åt sin nya dusch i lång tid framӧver. Det hӓr ӓr inte något man behӧver byta ut ett par gånger om året, det rӓcker med att vӓlja bra kvalitet från bӧrjan. Att duscha ӓr ett grundlӓggande sӓtt att hålla sig ren, och en viktig del av hemmet. Det ger en bra start på dagen och bidrar till hela familjens hӓlsa. Med en ny och frӓsch dusch kommer alla att må så mycket bӓttre.

— 28/09/2015