Inred hemmet som du vill

När det gäller hur det ser ut i våra hem finns det egentligen inga särskilda regler eller gränser för vad du kan hitta på. I alla fall när det kommer till inredningen. Du kan välja och vraka bland färger, möbler, tapeter, tavlor och andra prylar som tillsammans skapar det perfekta hemmet i dina ögon.

105-inredningFör det är ju som så att smaken är som baken – delad. Det en person tycker är det snyggaste som finns ser en annan person med helt andra ögon och han eller hon skulle aldrig få för sig att välja något så fult som just det. Och eftersom inredningen ofta är någonting som speglar våra personligheter är det kanske inte heller så konstigt att det är på det här viset. Alla är vi ju olika! Det får man väl ändå säga är tur för om alla hade tyckt, tänkt och haft samma smak vore det lite tråkigt.

Väggar som grund

När du kommer in i ett helt tomt rum och ser solens strålar nästla sig in genom fönstret är det inte sällan lätt att se framför sig hur man vill ha det. Men innan man påbörjar sin inredning i rummet kan det vara bra att börja med rummet från grunden. Med andra ord ska du se till att måla om taket om det behövs, lägga om/slipa/lacka golvet och få upp den tapet eller färg du skulle vilja ha som bas.

Vill du kunna välja mellan tapeter som är snygga och dessutom enkla att sätta upp kan kanske Borosan tapeter vara någonting för dig. De kommer i olika mönster som inte bara känns klassiska utan som också kan ge ditt rum en alldeles särskild känsla. Beroende på vad du är ute efter så klart. Och eftersom tapeterna är enkla att sätta upp kan du kanske till och med lägga ner lite mer pengar på dem eftersom du kan sätta upp tapeterna själv. Låter detta intressant kan du se pris på Borosan tapeter här.

Anlita hjälp

Det är oftast enkelt att drömma och fantisera om hur man vill ha det till punkt och pricka för att det ska bli så som man önskar. Men det är inte alltid så lätt att införliva bilden framför sig i verkligheten. I alla fall när det gäller den praktiska biten med tapetsering, målning och bygge överhuvudtaget. Dock finns det hjälp att få av kunniga yrkesmän. Du hittar till exempel erfarna målare på Wärngrens i Uppsala om du skulle behöva anlita någon som kan måla om hemma hos dig för att du kanske inte kan eller har tid att göra det själv.

Ibland får man faktiskt inse att man inte kan göra allt på egen hand utan att man har begränsningar. Det är exempelvis inte någon dum idé att anlita målare till tak och väggar och så kanske du kan lacka golvet själv. Så blir inte bördan så himla stor och det viktiga är att resultatet blir bra i slutändan. Vem vet om du får hem en så pass duktig målare att han eller hon har kammat hem det prestigefyllda stipendiet Alcros guldpensel?

 

— 20/06/2015