Stilfulla kassaskåp

Bara för att man vill låsa in sina värdesaker behöver det inte betyda att man vill ha ett stort fult kassaskåp i vardagsrummet. Idag finns det flera snygga värdeskåp i glada färger, något som smälter in bland de övriga möblerna.

MU165-kassaskåpVare sig man behöver det hemma eller man vill inred kontoret med e-safe kassaskåp så ska man tänka efter vad man ska använda det till. Om man bara ska förvara mindre värdesaker kan det räcka med ett litet kassaskåp. För dokument och andra skrymmande föremål behöver man ofta ett större, som en liten garderob. Samtidigt ska man se till att skåpet är godkänt för det belopp eller värde man planerar att förvara i det. Annars kommer inte försäkringen att gälla vid ett eventuellt inbrott.

Med det stora utbud av stilfulla kassaskåp som finns på marknaden idag kan man helt säkert hitta ett som passar ens stil. Det finns ingen anledning att ha ett grått kassaskåp, om det inte är vad man önskar. Istället kan man välja ett med andra färger. Ett vanligt alternativ är vitt. När man väljer inred kontoret med e-safe kassaskåp kan man gärna välja en lite gladare färg. Man ska se på det varje dag, så varför inte välja ett som är snyggt?

Det finns också stilfulla kassaskåp eller dokumentskåp som har en avbrytande färg på dörrarna. Allt fler inredningsarkitekter arbetar just med kontraster och innebörd av färger och mönster. Många arbetsgivare har insett att det faktiskt gynnar företaget att ge arbetstagarna en trevlig arbetsmiljö. Inred kontoret med e-safe kassaskåp är bara ett steg i rätt riktning. Man värnar om företagets och de anställdas säkerhet, samtidigt som man ger en ljus och attraktiv arbetsmiljö.

Även hemma kan man välja att installera stilfulla kassaskåp. Det är inte bara tjuvar som kan ställa till med förödelse i hemmet, även eldsvåda eller översvämning. Därför bör man välja ett värdeskåp som skyddar också mot detta. Precis som när man väljer inred kontoret med e-safe kassaskåp ska man installera ett värdeskåp som passar innehållet. Vissa skåp är godkända för ett högt belopp av kontanter, sedan måste man även värdera sina smycken och andra värdefulla saker man vill förvara i kassaskåpet. Om man ska bulta fast kassaskåpet inne i garderoben kanske man inte behöver ha ett så snyggt skåp. Men om det ska stå framme eller man använder det ofta, så kan det inte skada att välja ett som är stilfullt.

— 06/04/2014